Fonex Styling Ultimate Strong Wax 150 ML

Fonex Styling Ultimate Strong Wax 150 ML

Fonex Styling Ultimate Strong Wax 150 ml olarak piyasaya sunulan ürün saçlara doğal bir hava vermektedir. Kadınlar tarafından da kullanılsa da en çok erkekler saçlarına şekil vermede bu üründen faydalanırlar. Fonex firmasının ürettiği birtakım farklı saç ürünleri bulunmaktadır. Her saç cinsine özel olarak hazırlanan saç şekillendiricilerden bir tanesi size uygun olacaktır.

Ürünün Özellikleri

Fonex Styling Ultimate Strong Wax 150 ML olarak tüm kozmetik mağazalarda yer alan ürünle saçlarınız kolaylıkla şekil alırken saçlarınızda yapışıklık hissi yaratmaz. Saçı kurutmaz. Saçlarınızın kolaylıkla şekil almasını ve saatlerce sabit kalmasını istiyorsanız bu ürünü kullanmalısınız. Jöle gibi tutuculuk sağlayacak fakat saçta yapış hissi bırakmayacaktır.

Ürün Nasıl Kullanılır?

Fonex wax ürününü ıslak yada kuru saçlarınıza fındık büyüklüğünde uygulayabilirsiniz.  Parmak uçlarınızdan yardım alarak saçlarınıza şekil vermeniz gerekir. Dış çevre, hava koşulları ne olursa olsun saçlarınız bozulmadan tüm gün sabit kalabilir.

Ürünün İçeriği

Fonex Styling Wax saç ürünü içeriğindeki birtakım bileşenlerden dolayı saçlarınızı yıpratmaz. Kurutmaz. Pro Vitamin B5 ile zenginleştirilmiş yapısı vardır. Doğal bir içeriğe sahiptir. Saçlarda sık kullanımdan dolayı dökülme sorunu oluşturmaz.

Ürünü Nereden Temin Edebilirim?

Fonex firmasının tüm saç ürünlerini kozmetik mağazalardan ayrıca kuaför malzemeleri satan tüm perakendecilerden ve Firmanın online satış platformundan tek tıkla kapınıza gelmesi talebinde bulunabilirsiniz.