Fonex Styling Strong Saç Jölesi 700 ML 8691988004252

Fonex Styling Strong Saç Jölesi 700 ML

Fonex Styling Strong Saç Jölesi 700 ML olarak satışa sunulan ürün saçlara doğal bir hava vermektedir. Fonex firmasının ürettiği birtakım farklı saç ürünleri bulunmaktadır. Her saç cinsine özel olarak hazırlanan saç jöleleriyle saçlarınıza şekil vermek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Ürünün Özellikleri

Fonex Styling Strong Saç Jölesi 700 ML olarak tüm kozmetik mağazalarda yer alan ürün saçlarınız kolaylıkla şekil alırken saçlarınızda yapışıklık hissi yaratmaz. Saçlarınızda kalıcı şekiller olmasını istiyorsanız bu ürüne şans vermelisiniz. Saçları yıpratmayan içeriğe sahiptir.

Ürün Nasıl Kullanılır?

Fonex Saç Jölesini ıslak yada kuru saçlarınıza fındık büyüklüğünde uygulayabilirsiniz.  Parmak uçlarınızdan yardım alarak saçlarınıza iyice yedirerek saçlarının şeklinin sabit kalmasını sağlayabilirsiniz. Kısa yada uzun tüm saçların şekil almasını kolaylaştırır. Aynı zamanda dış çevre koşulları ne olursa olsun saçlarınız bozulmadan tüm gün sabit kalabilir.

Ürünün İçeriği

Fonex Styling Saç Jöleleri suda çözünebilen yapıya sahiptir. İçeriğinde su ve birtakım bileşenlerden oluşmuştur. Pro Vitamin B5 ile zenginleştirilmiş yapısı vardır. Pro vitamin B5 desteğine sahip olan Fonex jöleler saçlara ağırlık vermeden şekil almasını sağlar.

Ürünü Nereden Temin Edebilirim?

Fonex firmasına ait tüm saç ürünlerini kozmetik mağazalardan ayrıca kuaför malzemeleri satan tüm perakendecilerden, tüm online satış platformlarından tek tıkla temin edebilir ve kapınıza kadar ulaşmasını sağlayabilirsiniz.