BonHair Professional Saç Jölesi 750 gr 8690021108117

Bonhair Profesyonel Saç Jölesi

Bonhair profesyonel saç jölesi erkeklerin kurtarıcısı olan bir üründür. Erkekler özellikle saçları ve sakalları için ayrı bir önem gösterirler. Çünkü bu sayede bakımlı ve karizmatik olarak istedikleri insanlara kendilerini daha kolay ifade etme imkanı verir.

Erkekler kadınları etkilemek için her yolu dener. Bunların içinde giyim kuşam olduğu gibi kişisel bakımda bulunur. Her bakımlı erkek kadının gözünde çekici ve iyi puan alan bir erkektir. Bunun için ise saçlarını kullanır.

Bonhair Profesyonel saç jölesi sayesinde erkekler bambaşka bir karizmaya bürünürler. İstediğiniz şekilde saçlarınıza şekil verebilir ve saatlerce tüm dış etkenlere karşı sağlam durmasını sağlayabilirsiniz.

Bonhair Profesyonel Saç Jölesi İçeriği

Bonhair Profesyonel saç jölesi içinde saçımıza zarar verecek herhangi bir madde bulunmaz. Sadece uzun süre yai 48 saatten fazla gibi sürelerde saç derisinde kuruduğu için gözenekleri tıkar. Bu da saç derisinin hava almasını engeller. Hava almayan gözenekler saçı besleyemez ve dökülme sürecini başlatır.

Bonhair Profesyonel Saç Jölesi Nasıl Kullanılır

Bonhair profesyonel saç kölesi kullanımı oldukça basittir. Parmaklarımızı bir tutam jöle alarak saçlarınıza iyice yayın. Bu sayede tüm kıllara nüfuz edeceği için çok sağlam bir şekilde duracaktır. Saçımızı sürüp yaydığımız jöleyi, önce saçımıza şekil vermek için kullanıyoruz. Sonrasında ise kurumaya bırakıp ya da fön ile kurutarak daha dik şekiller verilebilir.

 

BONHAIR PROFESYONEL SAÇ JÖLESİ

Şekillendirme ve hacim için süper etki

Saça parlak canlı bir görüntü verir. Her tip saç için uygundur. Her gün kullanılabilir.

Uyarı: Doğrudan güneş ışığı gören yere koymayınız. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Alkol içermez.

Kullanımı: Jöleyi parmak uçları yada tarak yardımıyla saçlara yayın, istediğiniz şekli verip kurutmaya bırakın. Fönle kurutup daha dik şekiller verebilirsiniz