Alix Saç Boyası Tüp 7.01 Kumral Hafif Küllü 60 ML

Alix Saç Boyası Tüp 7.01 Kumral Hafif Küllü 60 ML saç boyası birçok kadın tarafından tercih edilen renktir. Alix saç boyaları geniş renk skalasıyla birçok kadın tarafından ilgi görmektedir. Alix saç boyasının hafif küllü kumral tonuyla saç diplerinizde doğal bir renge sahip olabilirsiniz. Saçlarını sarı balyajlı kullanan kadınların birçoğu bu tonları dip boya olarak kullanacaklardır.

Alix Saç Boyasının Özellikleri

Alix saç boyası tüp 7.01 kumral hafif küllü 60 ml ile saçlarınızda istediğiniz doğallığı yakalayabilirsiniz. Uygulaması oldukça pratik olan ürünü saçlarınıza kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Oksidan içerikli saç boyasıdır. Beyazları %70 oranında kapatır. İçerisinde küllülük oranı olduğundan saçlarınızın beyazlarına uyum sağlar. Krem bazlı saç boyası olduğundan saçları yıpratmaz.

Alix Saç Boyası Hakkında Bilinmesi Gerekenler

 Alix saç boyaları tüp şeklinde satışa sunulmuştur. Saçlarınızda beyaz teller %70 in altındaysa istenen ton rahatlıkla tutacaktır. Fakat saçlarınızda beyaz oranı çok fazlaysa hafif küllü kumral değil de açık küllü kumral size daha uygun olacaktır.

Saç Boyası Nasıl Kullanılır?

Alix saç boyasını metal olmayan bir kaba oksidanıyla beraber boşaltarak fırça yada tarak yardımıyla kuru saçınıza yedirerek uygulayınız. 30 dakika saçlarınızda bekletmeniz gerekir.

Alix Saç Boyasına Nasıl Ulaşırım?

Alix saç boyalarına kozmetik dükkanından ve online satış noktalarından tek tıkla ulaşılabilir.