Alix Saç Boyası Tüp 6.01 Koyu Kumral Doğal Küllü 60 ML 869060570043

Alix Saç Boyası Tüp 6.01 Koyu Kumral Doğal Küllü 60 Ml

Kumral tonları daha çok doğallığı seven insanların tercih ettiği bir renktir. Çünkü genel itibari ile kumral saç tonu çoğu insanda görülen ve risksiz herkese yakışan güzel bir tondur. Alix koyu kumral doğal küllü boyasının normal kumral renginden ayrılmasının sebebi koyu kumral doğal küllü boyasında daha çok küllülük içerir. Boyada küllülük içermesi saçta biraz daha grilik ve sarılara yer açar. Göz önünde bulundurmanız gereken küllü kumral rengi soğuk alt tonlara sahip bir renktir. Bu nedenle teninize uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Küllü kumral saç rengini denemek için beyaz veya buğday tonlu olmanızın bir önemi yoktur. Çünkü küllü kumral genel olarak tüm ten renklerine uyum sağlayacak durumdadır. Daha açık tenli iseniz açık küllü kumralı tercih ettiğinizde herkes o saç renginin kendinize ait olduğunu düşünecektir. Esmer ten rengine sahipseniz daha açık küllü tonlar yerine koyu küllü kumral saç rengini tercih etmelisiniz. Buğday tenli iseniz daha şanslınız çünkü koyu kumralın her tonu size daha çok yakışacaktır.

Saçımı Küllü Kumrala Kendim Boyayabilir Miyim?

Saçınızı kuaföre gitmeden kendiniz boyayacaksanız güvenilir bir saç boyası kullanmalısınız. Burada devreye Alix koyu küllü kumral boyası girer ve bu saç boyası ile basit teknikler ile saçınızı boyayabilirsiniz.