Acacia Jeans Color Saç Boyası Deep Red 250 Ml

       Acacia Jeans Color Saç Boyası Deep Red 250 Ml

Son günlerde artan popülerizm ve sembolizm etkisiyle doğallık kısmen de olsa etkisini yitirmiş ve aşırılık yapaylık bir adım ön plana çıkmıştır. İnsanlar da çeşitli ünlülerin popülerlerin etkisiyle bu sembolizm akımının etkisine kapılıp aşırılıklara karşı kendini bırakmıştır. Bu sembolizm akımının en önemli etkisi kadınlar ve erkekler arasında makyaj akımı olmuştur. Her ne kadar renkli makyaj ön plqnda olsa da renkli saçlar da bir o kadar ön plandadır. Kırmızı,gri,mavi, pembe saçlar.. bu akıma uyanların boya temininin bir kısmını ise Acacia Jeans Color Saç Boyası Deep Red 250 Ml boya grubu karşılamaktadır. İşte bu ürün ve özellikleri..

           Özellikleri

İçerik olarak amonyak ve asidik barındırmayan bu ürün su bazlıdır. Saça zarar vermez ve inatçı bir kalıcılığı yoktur. Kırmızı rengi açık tonlu olup sarı ve açık tonlu saçlar da buna mukabil açık durmaktadır.

          Uygulama

Evde uygulamak isteyenler için oldukça pratik ve basit olan Acacia Jeans Color Saç Boyası Deep Red 250 Ml ıslak saçınıza bir tutam alıp uygulayın ve fazla sert bir müdahalede bulunmadan 10 dakika kadar saçlarınıza iyice yedirin. Daha sonra 1 defaya nahsus durulayın ve sampuanla yıkayın. Su bazlı olduğu için çok fazla kalıcı olmayan bu ürün 15-20 defa kadar kullanılabilir.

       Fiyat

Kozmetik mağazaların da ve internette bulunan bu ürün 24-28 Tl arası fiyatlarla satışa sunulmustur.