Inter Wax Ağda Makinası 3+1

Inter Wax Ağda Makinası 3+1

 

Son zamanlarda ağda makinaları epey bir tercih edilen ürünler haline geldiler. Kadınlar hiç olmadığı kadar, bu cihazlara inanılmaz bir ilgi ve talep göstermeye başladılar. Kullanım kolaylığı açısından kişiyi zorlamayan bu cihazlar kadınların ağda ilgili ihtiyaçlarını tümüyle gideriyor denilebilir.

 

Ağda makinası sir ağdanın kullanmaya hazır duruma gelmesini sağlar. Bu da ağdanın ısıtılması ve eritilmesi ile sağlanmaktadır. Bu sayede, eski yıllarda olduğu gibi bayanlar ağdayı tencere yada çaydanlık ile hazırlamakla uğraşmıyorlar. Çok pratik bir şekilde ısıtma ve eritme işlemleri bu makinalar ile yapılıyor.

 

Inter Wax ağda makinası 3+1 size kullanım kolaylığı sağlayan bir cihazdır. 3+1 özelliği sayesinde, aynı anda üç tane ısıtma ve eritme olayını yapabilirsiniz. Ayrıca bir tane de fazladan özel kutu ağdanın girişi de bulunmaktadır. İster kuaför olsun ister de ev olsun bu cihazı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Ayarlanabilir Derece Özelliği

 

Makina size, birden fazla derecelerle sır ağdayı hazırlamak gibi bir imkan sunmaktadır. Inter Wax ağda makinası 3+1 ile ister bir ister de üç adet ağdanın ısıtma ve eritme işlemini yapabilirsiniz. Tercih tamamen size kalmıştır.

 

Kartuş Ve Kutu Ağda Seçenekleri

 

Cihaz tamamen, kadınların ihtiyacına uygun bir şekilde özel olarak dizayn edilmiştir. Buna göre 3 kartuş ve 1 kutu şeklinde bir tercih hakkı bayanlara tanınmaktadır. Hangi özellik size uygunsa cihazı ona göre kullanabilirsiniz.

 

Yarı Yarıya İndirim

 

Tam yarı yarıya bir indirimle bu makinaya 600 TL yerine 300 TL'ye sahip olabilirsiniz. Bu fiyata başka platformlarda satın alma işlemini yapamazsınız. Şimdi hemen, özel indirimle bu çok amaçlı fenomene sahip olabilirsiniz.

 

Üretici Firma Garantisi

 

Üretici firma olan Inter Wax tarafından 2 yıl garantisi vardır. Uluslararası garanti koşulları kapsamında bu geçerlidir. Kullanıcı bazlı hata durumlarında, garanti süresi geçerli olmamaktadır.