Flormar Pearly Nail Enamel No 103 8690604280612

Flormar Pearly Nail Enamel No 103

Flormar pearly nail enamel no 103 rengindeki oje ile tırnaklarınıza bayılacaksınız. Flormar firmasının inci ışıltısına sahip serisinin tüm renklerine sahip olmak isteyeceksiniz. Kendine ve dış görünümüne önem veren her kadın Flormar firmasının bu yıl ki serisini çok severek kullanacaklardır.

Ürünün Özellikleri

Flormar Peraly Nail Enamel serisi yoğun sedefli bir bitiş sağlar. Tırnaklarınıza uyguladığınızda ışıltısına bayılacaksınız. Sedefli ışıltısı ile tırnaklarınızın güzelliğini ortaya çıkarır. Ürün ayrıca:

·       Tek kat uygulamasında dahi yoğun sedef pigmentlerine sahiptir.

·       Flormar firmasının en popüler serisidir.

·       Hızlı Kolay kuruyan özelliğe ve tırnakları koruyucu içeriğe sahiptir.

Flormar Ojeler bu geniş renk serisiyle daha çok sevilecektir.

Flormar Oje İçeriği

Flormar Ojeler özel inci ışıltısı formülüyle tırnaklarınıza güzellik katarken aynı zamanda tırnakları kurutmayan nem sağlayan yapıya sahiptir. İnsan sağlığına zarar veren bir madde barındırmaz. Tırnakları kurutmayan yapıya sahiptir. Formaldehyde Resin maddelerini içermez.

Flormar Oje Nasıl Kullanılır?

Tırnaklarınıza yavaşça tırnak diplerinize bulaşmayacak şekilde uygulamalısınız. Bulaşması halinde aseton yardımıyla tırnak diplerinizi temizleyebilirsiniz. Tek kat kuruduktan sonra ikinci katı sürebilirsiniz. Tırnaklarınızda sedefli ve ışıltılı bitiş sağlayan Flormar Peraly Nail Enamel serisiyle son kat tırnak cilası kullanmanıza gerek kalmaz.

Flormar Ojeler Nasıl Çıkarılır?

Ojeyi tırnaklarınızdan çıkarmak istediğinizde bir parça pamuğun üzerine aseton dökerek tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz. Çıkmaması halinde işlemi tekrar edebilirsiniz.