Flormar Oje 380 8690604044054

Flormar Oje 380

Bir çok makyaj firmasının geniş renk seçenekleri ile tüketicisine sunduğu ojeler,  el ve ayak tırnak bakımınızın tamamlayıcısı olan ürünlerdir. Güzel ve bakımlı tırnakların son dokunuşları olan ojeler, günlük ya da özel günlere göre kullanabileceğiniz çeşitler içerir. Önceki yıllarda marjinal renklerdeki ojeler çok tercih ediliyordu ancak son zamanlarda ten rengi ile uyum gösteren natürel tonların tercih edildiği görülüyor. Yumuşak ve pürüzsüz dokusuyla rahat uygulanabilen Flormar oje tüketicisini memnun edecek kadar çeşitli seri ve rengi sunmaktadır.

 

Oje Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli

Hangi stili yansıtmak isterseniz, ojenizin rengini belirleyin ve temiz tırnaklar üzerine uygulayın. Pastel tonlardan simliye, metalikten mat renklere kadar çeşitlilik gösteren ojeleri farklı ortamlar ve günlük kullanım için değerlendirebilirsiniz.

Zamandan tasarruf etmek isteyenler için hızlı kuruma özelliği de oje seçimini etkileyen faktörler arasındadır. Ürünlerin fiyatları da oje seçimizi etkileyebilir. Ayrıca Flormar oje, hassas yıpranmış ve çabuk kırılan tırnaklar için de ürünler sunmaktadır.

 

Flormar Oje 380

Flormar Nail Enamel serisi parlak bitişli 151 renk ten oluşmaktadır. Flormar Oje 380 canlı nar rengi de kırmızı tonlarından cazip bir seçenek. Hızlı kuruma özelliğinde, kolay sürülebilir, pürüzsüz dokusuyla tercih sebebi olan bir üründür. İyi sonuç için temiz tırnaklarınıza 2 ince kat halinde uygulanabilir. İnternetten ödeyerek satın alabilirsiniz.