Flormar Oje 306

Şıklığı Yakalayın!

FLORMAR OJE 306, bütün kıyafetlerinize yakışacak, sonbahar ve kış aylarının elzemi olan canlı bordo (Lost in Bordeaux) rengiyle size şık bir görünüm kazandıracak.

Dokuyu Hissedin!

FLORMAR OJE 306’nın ince ve yumuşak yapılı fırçası, ürünü yeteri miktarda almanızı ve tırnaklarınızda pürüzsüz bir bitiş elde etmenizi kolaylaştırır. Özel yapısı ojenin parlaklığını korur ve uzun süre kalıcılık sağlar.

Işıldayın!

Bu ürünün özel formülü yardımıyla ekstra parlak ve ışıltılı bir bitiş kazanmak mümkün! Tam rengi yakalamak için bu ojeyi en az iki kat sürmeniz tavsiye edilir. Dilerseniz farklı renklerle yaptığınız nail art ile ellerinizin daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz.

Nitelik:

Şişe içindeki ürün miktarı 11 ml’dir ve ürün açıldıktan sonra 18 ay içerisinde kullanılması gerekir. Ayrıca bu ojenin yapımında insan sağlığı düşünülmüş ve yanıcı madde kullanılmamıştır.

Kullanım:

1-Tırnaklarınızı bir tırnak makası yardımıyla istediğiniz uzunluğa getirin ve törpü ile tırnaklarınıza dilediğiniz şekli verin.

2-Ürünün tırnaklarınızı sarartmaması veya yıpratmaması için bir kat base coat uygulayın.

3-Ürünü fırça üzerine dilediğiniz miktarda alıp tırnağınıza ince bir kat halinde sürün.

4-İstediğiniz opaklığa gelene kadar üçüncü adımı tekrarlayın. (Ojeyi ince katlar halinde sürmeniz tavsiye edilir.)

5-Dilerseniz ürünü nail art olarak kullanabilirsiniz ya da üzerine nail art yapabilirsiniz.

6-Ojenizin kalıcılığını arttırmak için bir kat top coat uygulayın.

Ellerinizin zarif, şık ve bakımlı görünmesini beğeniyorsanız bu ürünü denemelisiniz! Flormar Oje serisi tam da size göre!