Merrys Solingen Takma Kirpik KRP-01 8699975104435


Merrys Solingen Takma Kirpik KRP-0L

 

Takma kirpikler günümüzde çok fazla kullanılmaktadır. Adeta makyajın tamamlayıcısı olarak belirtilen takma kirpikler birçok açıdan bayanlara avantaj sağlamaktadır. Kirpikleri seyrek olanlar bayanlar her ne kadar rimel sürseler de yoğun bir kirpik görüntüsü elde edemezler. Bu durumda Merrys Solingen Takma Kirpik KRP-0L ürünü imdada yetişmektedir. Hem doğal yapısı hem de kullanım kolaylığı açısından son günlerde çok sık tercih edilen ürünlerden bir tanesidir.

Ürün Özellikleri

Ürün doğal kıllardan yapılmaktadır. Bu nedenle taktığınız zaman doğal bir şekilde görüntü elde etmeniz mümkündür.Hacimli ve dolgun kirpik elde edebilmeniz için ürünün doğru bir şekilde takılması son derece önemlidir. Bu nedenle ürün içerisinde kullanım kılavuzu yer almaktadır.

Temizlik Önemli

Kirpiklerin bakımı ve temizliği son derece önemlidir. Ürün içerisinde çıkan solüsyonu sayesinde ürünü çok rahat bir şekilde temizleyip kullanım sağlayabilirsiniz. Takma kirpiklerin temizliği dikkatli bir şekilde yapılmazsa göze zarar verme gibi bir takım riskleri olabilmektedir. Bu nedenle ürünün temizliğini dikkatli bir şekilde yapıyor olmanız gerekmektedir. Ürün içerisinde dahil bir şekilde gönderilen temizlik solüsyonu size avantaj sağlamaktadır.

Uygun Fiyat

Takma kirpikler genellikle pahalı makyaj ürünlerinden bir tanesidir. Merrys Solingen Takma Kirpik KRP-0L sayesinde hem kaliteli hem de çok uygun fiyata bir takma kirpiğe sahip olmanız mümkündür. Kullanımının da kolaylığı sayesinde tercih edilen ürünler arasındadır.