Merrys Solingen Yuvarlak Ayna Orta Boy 417-6 8012008181836 

Merrys Solingen Yuvarlak Ayna Orta Boy 417-6

Ünlü masallara bile konu olan ayna çok farklı büyüklüklerde ve özelliklerde farklı markalar tarafından üretiliyor. İşte onlardan bir tanesi de Merrys Solingen Yuvarlak Ayna Orta Boy 417-6 numaralı ayna.

Bu Ayna Her Eve Lazım

Merrys Solingen Yuvarlak Ayna Orta Boy 417-6 için söylenebilecek olan çok fazla şey var. Bunların en başında bu aynanın tek başına evlerde şık bir obje olarak hiç kullanılmasa bile bir köşede durabileceği. Göze son derece hoş gelen bir yapısı var. İster makyaj yaparken, ister lens takarken, ister güzelliğinizi kendi gözleriniz ile görmek isterseniz bu ayna sizin için biçilmiş kaftan

Merrys Solingen Farkı İle

Merrys Solingen kullananların son derece iyi bildiği bir marka.Özellikle makyaj malzemeleri alanında çalışıyor. Bunun yanında kişisel bakım ürünleri üretmesi ile de bilinen bir marka. Marka alanında özel tasarımlara imza atıyor ve farkını ortaya koyuyor.

Son Derece Uygun Fiyat

Serbest piyasa koşulları içinde hemen her ürün de olduğu gibi ayna rakamlarında da abartılı rakamlar görülebiliyor. Lakin markanın fiyatları oldukça uygun. Bu ayna için de benzer şeyi söylemek mümkün. Bu kalitede böyle bir ürün bulmak ise nerede ise imkansız.

Kalite ve Tasarımın Buluştuğu Nokta

Portable, çerçevesi kemik ahşap görünümünde olan, ayak kısmında altın sarısı metal detay olan aynanın tasarımı son derece estetik ve ergonomik. Kalitesi için zaten denebilecek çok şey yok.