Bonhair Vazelin Hand Body 400 Gram 8690021105123

BonHair Hand Body Vaseline 400 ml

 

Kış  aylarında çatlayan eller, su ile bileştığınde catlar ve deri deformasyona uğrar. Yara ve yanıklarla sonuçlanan by çatlaklar elleri erken yaşlandırıp egzama gibi sağlık sorunlarına bile neden olabilir. İşte bu da kadın erkek herkesin ortak problemidir. Kuruyan ve çatlayan ellerin acıması ve kötü görünmesi için eskiden kullanılan vazelinler hala etkisini kaybetmiş durumda. Normal krem ve yağlara göre 2 kat erken ve etkili çözüm sağladığı vazelinin faydası herkes tarafından bilinmekte. Bonhair hand bond vazelin 400 ml kuruyan ve çatlayan ellerimiz için çare olabilir mi ? İşte özellikleri

 

Özellikler

 

Deri çatlakları dudak yarıkları ve yanıklarda etkin bir koruma sağlayan ondan bonhair hand body vazelin 400 ml  geçici ferahlik verir ve elleri korur.  Kuruyan elleriniz üzerinde bir katman olarak uygulayıp masaj yöntemiyle uygulayın. Ancak ellerinizi sürdüğünüz andan itibaren ıslak ve sıcak bölgelerde fazla tutmayın. Ağız içi ve hayvan ısırıklarında ise kesinlikle kullanmayin. Ürünü saklarken ise soğuk ve güneş almayan bir ortamda saklayın. 

Fiyat durumu 

Genellikle saç wax ürünleriyle de tanınan bonhair markası ellerde deformasyon sağlamaz ve tehlikeli kimyasal maddeler içermez. Piyasa değeri satış fiyat aralıkları ile satıştadır. Kullanıcılar arasında zararli etkiler gözlenmeyen ürün, gönül rahatlığıyla kullanılmaya uygundur. Kozmetik mağazaları ve internet satıs noktalarında ulaşabilirsiniz.