Pantene 7/24 Mukemmel Bukleler 300 ML 4084500065567

 

 

  Pantene 7/24 Mükemmel Bukleler 300 ml

Kıvırcık saçlı veya kıvırcak saç kullanmayı seven kadınlar için bukleleri korumak ve nemlendirmek zor olabilir. Sürekli bir bakım gerektirmeden ve saçı yıpratmadan onarmak ve bakımını yapmak için Pantene 7/24 mükemmel bukleler 300ml muhteşem bir seçenek olabilir.

    Uygulama

Duştan sonra ıslak saçınıza bir tutam büyüklüğünde pantene 7/24 mükemmel bukleler 300ml bakım kremini uygulayın. Fazla bastırmadan ve sert davranmadan köklerden uca doğru masaj yaparak uygulayın ve durulayin. Elektriklenen ve yatışmayan bukleleriniz bu şekilde hem doğal hem de parlak bir görünüme sahip olacaktır. Aynı zaman da gün boyu etkisini yitirmeden sizi pişman etmez.

     Memnuniyet

Kullanan kadınların beğenisini ve takdirini toplayan pantene 7/24 muhtesem bukleler sac bakım kremi+şampuan kaliteli yapısı ile beğeni toplamayı başarmıştır. Saç dökülmesini de azaltan ve yağlanmayı engelleyen bu ürün içerdiği pro v özelliği ile öne çıkıyor. İpek gibi görünüm ve yumuşacık saçlar için ideal olan bu ürünü gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz.

     Fiyat Durumu

Fiyat performans olarak ciddi anlam da şaşırtıcı olan bu ürün, hem kaliteli ve bilindik marka olması sebebi ile hem de gayet uygun fiyatli oluşu ile beğeni kazanmıştır. Tüm marketler de , kozmetik mağazalarında ve internet satış platformlarında bulabileceğiniz ürün 19,90 Tl den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.