Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1027 8690636010270

Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1027

Saç fırçaları profesyonel saç şekillendirme işlemlerinde büyük yardımcıdır. Fön ile saça şekil verirken, saçın hacimli bir şekilde kurutulmasını sağlamak için kullanılır. Bir fön makinası ve Rodeo profesyonel saç fırçası 1027 ile saçınızda harikalar yaratabilirsiniz.

Saç Fırçası Özellikleri

Saç fırçaları saçın ince-kalın telli olmasına ya da verilmek istenen şekle göre farklılık gösterir. Saç fırçalarının kıllarının yoğunluğu, kılların sert-yumuşak olması, fırçanın kalınlığı ya da ince yapısı fırçanın özelliklerindendir. Rodeo profesyonel saç fırçası 1027; ahşap gövdesinde yer alan 16 sıralı 288 delikte sert kıllarla üretilmiştir. Ürünün fırça çapı 64 mm’dir ve tüm fön işlemlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Ahşap gövdesi ısıya dayanıklıdır, uzun süre kullanıma uygundur.

Fırça ile Şekillendirme

Rodeo saç fırçası, kalın ve güçlü yapıdaki saç tellerine şekil vermeyi kolaylaştırır. Saçınızı kuruturken aynı zamanda düz tarayarak fönlü saç etkisi oluşturabilirsiniz. Sert fırça kıllarıyla saçınıza tutunur ve şekil verir. Ergonomik ahşap gövdesi de profesyonel kullanım için idealdir.

Saç Tipine Göre Fırça

Rodeo profesyonel saç fırçası kalın ve sağlam fırça yapısı ile kıvırcık, dalgalı ve gür saçların şekillendirilmesinde idealdir. Bu saçlar tipleri elektriklenmeye müsaittir, bunun önlenmesini sağlar. Fön yardımıyla saçınızı tarayarak şekil verebilirsiniz.

Fırça Hijyeni

Saçta aktif şekilde kullanılan fırça ve tarakların bakımının yapılması saçın ve cildin sağlığı için gereklidir. Bunun için ahşap fırça ve taraklarınızı kullanım sıklığınıza bağlı olarak sirkeli suda bekleterek temizleyebilir. İyi bir şekilde kuruttuktan sonra kullanmaya devam edebilirsiniz.