Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1023 8690636010232

NAYLON KILLARI İLE GÜÇLÜ TUTUŞ SAĞLAR

Fön makinası ile şekil vermek her daim zorlayıcı bir eylem olmuştur. Bu nedenle çoğu kadın fön çektirme işlemi için işin profesyonellerine giderek saçlarını emanet ederler. Ancak kuaförlerin ya da berberlerin kullandığı fön fırçaları ile saçlara şekil vermek oldukça kolaylaşmıştır. 12 sıra 240 delik ve naylon kıllardan oluşan Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1023, ısıya dayanıklı yapısı ile kullanım kolaylığı sağlar. Aynı zamanda naylon kıllar saçı güçlü bir şekilde tutarken asla yolmaz ya da elektriklenmesine izin vermez.

UZUN SÜRELİ KULLANIM VADEDER

Fırçanın sık kılları saçı tutarken kolay şekil almasına da yardımcı olur. Üstelik aşınma ve yıpranma sorunu olmadan Rodeo Profesyonel Saç Fırçası 1023 istenilen sıklıkla kullanılır. Uzun süreli ve sürekli kullanımlarda sorun çıkartmayan fırça adeta fön makinasının eli kolu olacak. 53 mm çapındaki profesyonel saç fırçası ile dilerseniz düz dilerseniz dalgalı saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Fırçanın temizliğini ise su ve bebek şampuanı ile yapabilirsiniz.

AHŞAP GÖVDESİ İLE ISIYA KARŞI DAYANIKLIDIR

Fırçanın ahşap gövdesi ısıya karşı dayanıklıdır ve fön makinasının sıcak hava akımından asla etkilenmez. Üstelik tek başınıza yapacağınız saç şekillendirme işlemlerinde bile ergonomik tutuşu sayesinde profesyonel bir kullanım imkanı sağlar. Dilediğiniz gibi saçınızı kısa süre içerisinde kolayca şekillendirebilirsiniz. Elin avuç kısmına tamamen oturan sap kısmı ile fırçayı şekillendirme işlemlerinde uzun yıllarca kullanabilirsiniz.