Snickers Bar Çikolata 50 G


Snickers Bar Çikolata, yer fıstıklı, karamelli ve çikolatalı lezzeti ile büyüleyicidir. Büyük küçük herkes tarafından sevilerek tüketilen Snickers doyurucudur. Hijyenik koşullarda üretilip paketlenmiştir.

Çikolata yapılırken, kakao ağacından toplanan çekirdekler kurutulur. Fırınlanıp kavrulduktan sonra kakao tozu ve yağı olarak ayrıştırılır. Farklı yoğunluktaki çikolataları elde edebilmek için farklı oranlarda kakao kuru maddesi kakao yağı, vanilya, süt tozu, şeker ilavesi yapılır ve son hali verilir.

Çikolata, sıcaktan, nemden ve kokulu ortamdan uzak tutulmalıdır. Buzdolabına konulmamalıdır. Buzdolabına konulmuş çikolata ani sıcaklık değişiminden dolayı homojenliğini kaybeder. Bu durumda kakao yağı üste çıkar ve çikolata üzerinde beyaz bir tabaka oluşur. Çikolatayı saklamak için en uygun sıcaklık 16-18 derecedir.

İçindekiler
Sütlü Çikolata (35%) Kaplı Karamel (27%), Kavrulmuş Yer fıstığı (22%) ve Nugalı (%16) Bar İçindekiler: şeker, glikoz şurubu, yer fıstığı, yağsız süttozu, kakao yağı, kakao kitlesi, ayçiçek yağı, laktoz (süt bileşeni), süt yağı, peyniraltı suyu tozu (sütten), palm yağı, tuz, emülgatör (soya lesitini), yumurta beyazı tozu, süt proteini, doğal vanilya aroma vericisi. (İçerebilir: fındık) Sütlü çikolata kakao kuru maddesi en az %25. Domuz yağı içermez.

Alerjen Uyarısı
Yer fıstığı, süt tozu, laktoz (süt bileşeni), süt yağı, peyniraltı suyu tozu (sütten), soya lesitini, yumurta beyazı tozu, süt proteini, fındık.

Net Miktar (g/ml)
50

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz