Blog

İSTOÇ ZÜCCACİYE

Züccaciye, bir evin ve çeyizin olmazsa olmaz ürünlerinden biridir. Her evi süsleyen züccaciye ürünlerin gösterişi kadar kalitesinin de iyi olması şarttır. Kolay deforme olmayan ürünleri tercih etmek hem ekonomi açısından hem de görünüm açısından oldukça yararlı olacaktır.

İstoç, züccaciye denilince akla gelen toptan alışveriş merkezleri arasında yer almaktadır. Çatısı altında barındırdığı birçok züccaciye firmasıyla toptan alıcıların odak noktası olmuştur. İstoç züccaciye ürünleri genel olarak her kesime hitap edecek bütçede ve çeşitteki seçenekleriyle alıcıların hizmetine sunulmuştur. Çeşit çeşit cam ürünler, fincan takımları, yemek takımları, sunumluklar, ahşap ürünler, bambu ürünler, tencere setleri, kaseleri kavanoz takımları ve daha birçok züccaciye ürünleri istoç züccaciye firmalarından kolaylıkla temin edilebilmektedir. İstoç, züccaciye açısından oldukça fazla firma hizmeti sunmaktadır.

İstoç toptan alıcılarına hizmet sunduğundan dolayı koli bazlı hizmet vermektedir. Toptan fiyatı olduğundan dolayı fiyat değerlendirmesi daha uygun olmaktadır. İstoç züccaciye firmalarını görmek isterseniz sizi de İstoç’ a bekleriz.



Export to All Countries

Toptanara.com wholesales Turkish products to all countries

Change Country
Search